Rezervari  021.431.00.00

Cardul Movieplex

Întrebarea ta: Cum pot obtine CARDUL MOVIEPLEX?
Răspunsul nostru: Pentru a intra in posesia unui Card de Fidelitate MOVIEPLEX trebuie să completezi formularul de solicitare a cardului pe care îl găsești la casele de bilete MOVIEPLEX CINEMA zilnic între orele 13:00-22:00, prezentând totodată casierului și actul de identitate pentru a confirma corectitudinea datelor înscrise în formular. Daca ai un smartphone, îți poți instala aplicatia de mobil VirtualCards, disponibilă pentru descărcare gratuit în AppStore și Google Play și îți poți emite direct Cardul de Fidelitate Movieplex - in format electronic. Mai mult, daca ai deja cardul, îl poți transfera în aplicația de mobil VirtualCards introducând seria cardului. Mai multe detalii pe www.virtualcards.ro.

Întrebarea ta: Cum folosesc CARDUL MOVIEPLEX?
Răspunsul nostru: Cardul MOVIEPLEX poate fi utilizat numai de către titular. Acest card nu este transmisibil. Singura condiție pentru acumularea de puncte este să predai cardul de fiecare dată înaintea efectuării unei tranzacții. În acest fel, toate cumpărăturile tale vor fi înregistrate, putând să acumulezi numărul corespunzător de puncte.

Întrebarea ta: Cum folosesc punctele acumulate pe CARDUL DE FIDELITATE MOVIEPLEX?
Răspunsul nostru: Pentru fiecare 1 leu plătit vei primi câte 1 punct. Exemplu: cumperi un bilet* care costă 10 lei și primesti 10 puncte. Pentru a achita un produs/bilet cu puncte, după ce predai casierului cardul de fidelitate Movieplex, menționează acestuia că vrei sa achiți cu puncte. Trebuie să ai disponibile pe card puncte pentru a achita integral produsul sau biletul dorit. Exemplu: pentru a obține un bilet gratis ce valorează 10 lei sunt necesare 100 de puncte. Acelasi calcul se aplică și în cazul achizițiilor de la barul cinematografului. Nota: * in cazul biletelor, pot fi acumulate puncte in limita a 4 bilete/zi - la o tranzacție de mai multe bilete, se acumuleaza puncte doar pentru 4, cele mai scumpe, bilete cumpărate.

Întrebarea ta: Care sunt avantajele CARDULUI DE FIDELITATE MOVIEPLEX?
Răspunsul nostru: Odată intrat în posesia cardului, te poți bucura de ofertele promoționale din cadrul cinematografului, destinate exclusiv posesorilor de card MOVIEPLEX. Cu Cardul de Fidelitate MOVIEPLEX, fiecare cumpărătură făcută, reprezintă o parte din viitoarele tale cumpărături. Cardul de Fidelitate MOVIEPLEX este modul în care MOVIEPLEX CINEMA răsplătește toți clienții săi fideli, prin cumpărăturile efectuate în incinta cinematografului, acumulând puncte ce pot fi ulterior transformate în produse de la bar sau bilete. În cazul în care veți veni de trei ori pe săptămână, de Vineri până Joi la trei spectacole diferite, punctele pe care le veți primi la a treia utilizare se vor dubla. Dacă ești posesorul unui card MOVIEPLEX, îți poti alege singur locul în sală, din cele libere, în cazul în care efectuezi o rezervare pe www.movieplex.ro. De asemenea, primești săptămânal newsletter-ul cu noutati din cinematograf.

Întrebarea ta: Cum îmi fac un cont on-line/ID web pentru a putea face rezervări on-line?
Răspunsul nostru: Creând un ID web aveți posibilitatea să accesați contul dumneavoastră de membru on-line, să efectuați rezervări pe platforma de rezervări on-line Movieplex și să vizualizați istoricul comenzilor pentru Cardul dumneavoastră de Fidelitate Movieplex. Trebuie să fiți deja înregistrat ca membru (să aveți cardul de fidelitate) înainte de a putea crea un ID web. Dacă nu sunteți membru, puteți deveni unul apelând la una dintre modalitațile expuse mai sus. Pentru a crea un ID web vă rugam să accesați secțiunea “Login/Inregistrare” din dreapta-sus, apoi “Inregistreaza-te” și să completați informațiile solicitate (ATENTIE! Adresa de e-mail furnizată trebuie sa fie identică cu cea furnizată în formularul de card – aceasta va fi folosita pt trimiterea/retrimiterea parolei contului și în plus, ea va fi folosită pentru a vă autentifica în sistem). Daca se valideaza calitatea de membru, ID-ul nou creat va fi activat si va puteti autentifica folosind secțiunea “Login/Inregistrare”. Daca adresa de e-mail furnizată nu coincide cu cea introdusă inițial în cererea de emitere a cardului, cererea dumneavoastră de creare a unui ID web va fi respinsă.

Cazuri speciale
Cardul de Fidelitate Movieplex reprezintă proprietatea S.C. MOVIEPLEX CINEMA S.R.L. Emitentul își rezervă dreptul de a refuza primirea cardului devenit ilizibil. Cardurile deteriorate pot fi predate la casele de bilete MOVIEPLEX, zilnic între orele 13:00-22:00. Preschimbarea cardurilor deteriorate are loc gratuit în primul caz, ulterior fiecare preschimbare se efectuează contra unei taxe de 10 lei. În cazul pierderii sau furtului, cardul poate fi anulat prin completarea în scris a unei declaratii/cereri ce trebuie să cuprindă obligatoriu numele, adresa, e-mail-ul si numarul de telefon al titularului, cerere ce va fi depusă la casele de bilete MOVIEPLEX. Pentru reemiterea unui nou card se va plăti o taxa de 10 lei. Emitentul va trece pe noul card punctajul care figurează pe cardul vechi. Emitentul nu isi asuma nicio responsabilitate pentru eventualele lipsuri de puncte cauzate de pierderea sau furtul cardului, decat după instiintarea scrisă din partea titularului de card. Emitentul poate anula cardul sau punctele dacă se dovedește că punctele au ajuns neregulamentar pe card. La apariția unor suspiciuni, lucrătorii MOVIEPLEX CINEMA pot verifica corectitudinea datelor cerând persoanei care folosește cardul, prezentarea unui act de identitate și verificând identitatea acestuia. În urma verificărilor, emitentul își rezervă dreptul de a anula cardul folosit neregulamentar.